Skin Equalizer Smoothing Primer 30 ml

38.00

Përshkrimi:

Shërben për të minimizuar poret dhe linjat e holla të shprehive.

Mënyra e përdorimit:
Mund të aplikohet rreth konturit të buzëve që të zgjasë buzëkuqi, për të minimizuar linjat e ekspresionit apo mbi buzë që të zgjasi makeupi.
Ingredientët:

Skin Equalizer Smoothing Primer 30 ml

38.00

Përshkrimi:

Shërben për të minimizuar poret dhe linjat e holla të shprehive.

Mënyra e përdorimit:
Mund të aplikohet rreth konturit të buzëve që të zgjasë buzëkuqi, për të minimizuar linjat e ekspresionit apo mbi buzë që të zgjasi makeupi.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon