Skin Equalizer Redness Correcting Primer 30 ml

38.00

Përshkrimi:

Neutralizon skuqjet e lëkurës për të dhënë një mbulim sa më të mirë. Formula e saj me pigmentin Spectraflex® ndihmon në korrigjimin e ngjyrës të kuqe, i jep shkëlqim dhe hidratim lëkurës.

Mënyra e përdorimit:
Për të dhënë një efekt nude në buzë, mund të aplikoni pak primer Redness përpara buzëkuqit.
Ingredientët:

Skin Equalizer Redness Correcting Primer 30 ml

38.00

Përshkrimi:

Neutralizon skuqjet e lëkurës për të dhënë një mbulim sa më të mirë. Formula e saj me pigmentin Spectraflex® ndihmon në korrigjimin e ngjyrës të kuqe, i jep shkëlqim dhe hidratim lëkurës.

Mënyra e përdorimit:
Për të dhënë një efekt nude në buzë, mund të aplikoni pak primer Redness përpara buzëkuqit.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon