Skin Equalizer Radiant Primer 30 ml

38.00

Clear
Përshkrimi:

Uniformojnë, hidratojnë, rrisin ndriçimin, reduktojnë imperfeksionet në sajë të formulës Spectraflex®  dhe riforcojnë intesitetin e ngjyrës të lëkurës.

Mënyra e përdorimit:
Ato mund të miksohen me kremin e pudrës ose korrektorin për të korrigjuar imperfeksionet. Nëse duam një efekt sa më të unifikuar dhe natyrale aplikoni primer me pudrën fiksuese. Nëse duam të japim efektin e nxirjes në lëkurë miksoni pak primer Caramel me locionin e trupit.
Ingredientët:

Skin Equalizer Radiant Primer 30 ml

38.00

Clear
Përshkrimi:

Uniformojnë, hidratojnë, rrisin ndriçimin, reduktojnë imperfeksionet në sajë të formulës Spectraflex®  dhe riforcojnë intesitetin e ngjyrës të lëkurës.

Mënyra e përdorimit:
Ato mund të miksohen me kremin e pudrës ose korrektorin për të korrigjuar imperfeksionet. Nëse duam një efekt sa më të unifikuar dhe natyrale aplikoni primer me pudrën fiksuese. Nëse duam të japim efektin e nxirjes në lëkurë miksoni pak primer Caramel me locionin e trupit.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon