Skin Equalizer Nourishing Primer 30 ml

38.00

Përshkrimi:

Shërben për të hidratuar dhe ushqyer lëkurën e thatë në sajë të kompleksit vegjetal dhe gjalpit shea, ndërsa antioksidantët veprojnë për të mbrojtur lëkurën. Rivendos elasticitetin dhe rivitalizon lëkurën për të siguruar një cilësi më uniforme dhe një përbërje të përsosur gjatë gjithë ditës. Përpara facepainting apo efekteve speciale është mirë të përdorim primerin Nourishing. Do ta bëjë më të lehtë teksturën e produkteve artistike.

Mënyra e përdorimit:
Nëse konsistenca e Plasto Wax (produkt i efekteve speciale) bëhet shumë e ashpër, miksoje me pak primer Nourishing.
Ingredientët:

Skin Equalizer Nourishing Primer 30 ml

38.00

Përshkrimi:

Shërben për të hidratuar dhe ushqyer lëkurën e thatë në sajë të kompleksit vegjetal dhe gjalpit shea, ndërsa antioksidantët veprojnë për të mbrojtur lëkurën. Rivendos elasticitetin dhe rivitalizon lëkurën për të siguruar një cilësi më uniforme dhe një përbërje të përsosur gjatë gjithë ditës. Përpara facepainting apo efekteve speciale është mirë të përdorim primerin Nourishing. Do ta bëjë më të lehtë teksturën e produkteve artistike.

Mënyra e përdorimit:
Nëse konsistenca e Plasto Wax (produkt i efekteve speciale) bëhet shumë e ashpër, miksoje me pak primer Nourishing.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon