Skin Equalizer Hydrating Primer 30 ml

38.00

Përshkrimi:

Shërben për të mbajtur dhe hidratuar lëkurën në sajë të kompleksit H20.

Mënyra e përdorimit:
Mund të aplikohet mbi buzë, në qafë, dekolte për ti dhënë ndricim, hidratim dhe rifreskim lëkurës. Këshillohet të përdoret përpara cdo makeup i efekteve speciale për të mbrojtur lëkurën dhe për ta përgatitur atë.
Ingredientët:

Skin Equalizer Hydrating Primer 30 ml

38.00

Përshkrimi:

Shërben për të mbajtur dhe hidratuar lëkurën në sajë të kompleksit H20.

Mënyra e përdorimit:
Mund të aplikohet mbi buzë, në qafë, dekolte për ti dhënë ndricim, hidratim dhe rifreskim lëkurës. Këshillohet të përdoret përpara cdo makeup i efekteve speciale për të mbrojtur lëkurën dhe për ta përgatitur atë.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon