Sens’ Eyes

24.00

Përshkrimi:

Pastrues i make-upit në formë kremi, 100 ml, e cila siguron hidratim të lëkurës; formula përmban ekstrakte të Kastravecit, Luleve të bimës së pambukut, acide frutash, Vitaminë C. I përshtatshëm për heqjen e make-up-it nga sytë dhe veçanërisht lëkurën e ndjeshme. Heq produktet e papërshkueshëm nga uji. Testuar nën kontrollin dermo-okulologjik. Hiqeni atë me tonikun. Gjithashtu i disponueshëm në versionin e udhëtimit 30 ml.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Sens’ Eyes

24.00

Përshkrimi:

Pastrues i make-upit në formë kremi, 100 ml, e cila siguron hidratim të lëkurës; formula përmban ekstrakte të Kastravecit, Luleve të bimës së pambukut, acide frutash, Vitaminë C. I përshtatshëm për heqjen e make-up-it nga sytë dhe veçanërisht lëkurën e ndjeshme. Heq produktet e papërshkueshëm nga uji. Testuar nën kontrollin dermo-okulologjik. Hiqeni atë me tonikun. Gjithashtu i disponueshëm në versionin e udhëtimit 30 ml.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon