Renight Mask 60ml

55.00

Përshkrimi:

Maske kremoze me efekt antioksidant, qe ushqen lekuren deri ne thellesi. Formule e krijuar nga acidi jaluronik, vitamina E, vaji i farave te Goji-t dhe vaj makadamia. Keshillohet per te gjitha llojet e lekures. Shume i pershtatshem vecanerisht per lekura te paushqyera, te thata, te stresuara dhe te lodhura. Sugjerohet te aplikohet vecanerisht pas ekspozimit ne diell apo ne klima te ftohta e te ashpera, per shkak te efektit riparues dhe qetesues qe ka.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Renight Mask 60ml

55.00

Përshkrimi:

Maske kremoze me efekt antioksidant, qe ushqen lekuren deri ne thellesi. Formule e krijuar nga acidi jaluronik, vitamina E, vaji i farave te Goji-t dhe vaj makadamia. Keshillohet per te gjitha llojet e lekures. Shume i pershtatshem vecanerisht per lekura te paushqyera, te thata, te stresuara dhe te lodhura. Sugjerohet te aplikohet vecanerisht pas ekspozimit ne diell apo ne klima te ftohta e te ashpera, per shkak te efektit riparues dhe qetesues qe ka.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon