Relaxing Moisturizing Fluid 125ml

20.00

Përshkrimi:

Për krijimin e një pamje perfekte me flokë të drejtë. Ky është një lëng relaksues hidratues shton shkëlqim, eleminon cërcitjen, hidraton flokët dhe mbron nga dëmtimi i nxehtësisë dhe lagështisë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Relaxing Moisturizing Fluid 125ml

20.00

Përshkrimi:

Për krijimin e një pamje perfekte me flokë të drejtë. Ky është një lëng relaksues hidratues shton shkëlqim, eleminon cërcitjen, hidraton flokët dhe mbron nga dëmtimi i nxehtësisë dhe lagështisë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon