Reboot Foundation

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Është kremi pudër i parë që është ndërthur veprimin e make upit dhe kujdesit të lëkurës. Formula e saj inovative vepron si një maskë bukurie duke lëshuar, në një mënyrë të kontrolluar dhe progresive gjatë ditës, përbërësit aktivë që përcaktojnë shkëlqimin, elasticitetin dhe mirëmbajtjen. Reboot Foundation identifikon dhe lufton simptomat kryesore të lëkurës së lodhur dhe të zbehtë për një rezultat të menjëhershëm, të freskët dhe të dukshëm.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Reboot Foundation

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Është kremi pudër i parë që është ndërthur veprimin e make upit dhe kujdesit të lëkurës. Formula e saj inovative vepron si një maskë bukurie duke lëshuar, në një mënyrë të kontrolluar dhe progresive gjatë ditës, përbërësit aktivë që përcaktojnë shkëlqimin, elasticitetin dhe mirëmbajtjen. Reboot Foundation identifikon dhe lufton simptomat kryesore të lëkurës së lodhur dhe të zbehtë për një rezultat të menjëhershëm, të freskët dhe të dukshëm.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon