Pro Sculpting Brow

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Eshtë laps për vetullat 3 në 1, definon, konturon, nenvizon (ne sajë te dritës) për një vetull sa më te skalitur. Pro Scultping Browështë e dizenjuar për të konturuar dhe ndërtuar vetullën.

Mënyra e përdorimit:
1. Pjesa e lapsit, me formën e pjerrët , ngjyros vetullën. 2. Furcja kreh ,ndihmon në përhapjen sa më te mirë të produktit. 3. Sfungjeri me highliter shton dritën natyrale për një vetull të skalitur në mënyrë të përkryher.
Ingredientët:

Pro Sculpting Brow

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Eshtë laps për vetullat 3 në 1, definon, konturon, nenvizon (ne sajë te dritës) për një vetull sa më te skalitur. Pro Scultping Browështë e dizenjuar për të konturuar dhe ndërtuar vetullën.

Mënyra e përdorimit:
1. Pjesa e lapsit, me formën e pjerrët , ngjyros vetullën. 2. Furcja kreh ,ndihmon në përhapjen sa më te mirë të produktit. 3. Sfungjeri me highliter shton dritën natyrale për një vetull të skalitur në mënyrë të përkryher.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon