Pro Sculpting Brow Palette

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Eshtë palete në formë pluhuri e cila konturon dhe I jep ngjyrë në mënyrë shumë natyrale vetullës. Mund ta gjeni në dy paleta me kombinime te ndryshme ngjyrash.
Paleta përmban :
1. Furca ose aplikuesi I produktit të vetullës.
2. Wax I cili shërben për të fiksuar vetullën.
3. Tre tonalitete ngjyrash : e hapur,mesatare dhe e errët.
4. Një highliter

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Pro Sculpting Brow Palette

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Eshtë palete në formë pluhuri e cila konturon dhe I jep ngjyrë në mënyrë shumë natyrale vetullës. Mund ta gjeni në dy paleta me kombinime te ndryshme ngjyrash.
Paleta përmban :
1. Furca ose aplikuesi I produktit të vetullës.
2. Wax I cili shërben për të fiksuar vetullën.
3. Tre tonalitete ngjyrash : e hapur,mesatare dhe e errët.
4. Një highliter

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon