Pro Finish

42.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë krem pudër në bazë pluhuri e cila ka dhe funksionin e pudrës dhe asaj ë kremit të pudrës me një efekt natyrale dhe mat. Pro Finish është formuluar me pigmente ekskluzive bio-mimetike të veshura me bimë vegjetale që ju lejojnë të rregulloje rezultatin tuaj te kremit duke ndërtuar strukturën e mbulimit. Të pasuruar me përbërës ushqyes, hidraton dhe zbut lëkurën për të dhënë një efekt sa më komod në lëkurë. Perfekte për riprekje gjatë ditës,e thatë jep rezultat opak kurse e lagur efekt natyral, të freskët. Paraben free, frangrance free dhe mineral oil free. Përshtatet për të gjitha llojet  e lëkurave,kini kujdes mos të vendosni shumë poshtë syve.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Pro Finish

42.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë krem pudër në bazë pluhuri e cila ka dhe funksionin e pudrës dhe asaj ë kremit të pudrës me një efekt natyrale dhe mat. Pro Finish është formuluar me pigmente ekskluzive bio-mimetike të veshura me bimë vegjetale që ju lejojnë të rregulloje rezultatin tuaj te kremit duke ndërtuar strukturën e mbulimit. Të pasuruar me përbërës ushqyes, hidraton dhe zbut lëkurën për të dhënë një efekt sa më komod në lëkurë. Perfekte për riprekje gjatë ditës,e thatë jep rezultat opak kurse e lagur efekt natyral, të freskët. Paraben free, frangrance free dhe mineral oil free. Përshtatet për të gjitha llojet  e lëkurave,kini kujdes mos të vendosni shumë poshtë syve.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon