Pro Bronze Fusion

42.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë bronzer (nxirës per lëkurën) me formulën e saj xhel-pudër rezistente ndaj ujit, sfumohet në mënyrë të njëtrajtshme  duke dhënë një efekt shumë natyral dhe qëndron shumë gjatë në lëkurë. Mund të perdoret gjithashtu për të konturuar fytyrën.

Mënyra e përdorimit:
Mund të pergatitni fillimisht lëkurën me Primer-in Peach ose Caramel për të theksuar tonin e artë.
Ingredientët:

Pro Bronze Fusion

42.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë bronzer (nxirës per lëkurën) me formulën e saj xhel-pudër rezistente ndaj ujit, sfumohet në mënyrë të njëtrajtshme  duke dhënë një efekt shumë natyral dhe qëndron shumë gjatë në lëkurë. Mund të perdoret gjithashtu për të konturuar fytyrën.

Mënyra e përdorimit:
Mund të pergatitni fillimisht lëkurën me Primer-in Peach ose Caramel për të theksuar tonin e artë.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon