Precision Powder Brush – 128

54.00

Përshkrimi:

Nje furce e madhe dhe e gjere e cila sherben per aplikim produkti ne fytyre, qafe dhe shpatulla.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Precision Powder Brush – 128

54.00

Përshkrimi:

Nje furce e madhe dhe e gjere e cila sherben per aplikim produkti ne fytyre, qafe dhe shpatulla.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon