Precision Foundation Brush – Medium – 112

50.00

Përshkrimi:

Furce e gjate dhe precize, me fibra te buta qe ndihmon ne aplikimin e fondatines ne fytyre.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Precision Foundation Brush – Medium – 112

50.00

Përshkrimi:

Furce e gjate dhe precize, me fibra te buta qe ndihmon ne aplikimin e fondatines ne fytyre.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon