Precision Blender Brush – Medium – 216

30.00

Përshkrimi:

Nje furce e rrumbullaket e cila ndihmon ne sfumimin e produktit midis rrenjeve te qerpikut dhe pjeses fundore te syrit.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Precision Blender Brush – Medium – 216

30.00

Përshkrimi:

Nje furce e rrumbullaket e cila ndihmon ne sfumimin e produktit midis rrenjeve te qerpikut dhe pjeses fundore te syrit.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon