Plasto Wax

16.0042.00

Clear
Përshkrimi:

Risia e fundit për produktet e efekteve speciale, imiton në mënyrë të përsosur lëkurën e njeriut.
Mund të krijohen forma dhe efekte të ndryshme të saj dhe pastrohet lehtësisht.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Plasto Wax

16.0042.00

Clear
Përshkrimi:

Risia e fundit për produktet e efekteve speciale, imiton në mënyrë të përsosur lëkurën e njeriut.
Mund të krijohen forma dhe efekte të ndryshme të saj dhe pastrohet lehtësisht.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon