Plasto Wax Natural

16.00

Clear
Përshkrimi:

Produkt wax i ngjashem me ngjyren e tonit te lekures, i cili perdoret per efekte speciale. E gjeni ne dy madhesi: 20gr dhe 100gr.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Plasto Wax Natural

16.00

Clear
Përshkrimi:

Produkt wax i ngjashem me ngjyren e tonit te lekures, i cili perdoret per efekte speciale. E gjeni ne dy madhesi: 20gr dhe 100gr.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon