Oil Non Oil

20.00

Përshkrimi:

Një vaj i lehtë për strukturë me pamje natyrale dhe të hidratuar.  Oil Non Oil shton strukturën dhe përkufizimin e flokëve, duke zbutur cërcitjen pa lënë asnjë mbetje.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Oil Non Oil

20.00

Përshkrimi:

Një vaj i lehtë për strukturë me pamje natyrale dhe të hidratuar.  Oil Non Oil shton strukturën dhe përkufizimin e flokëve, duke zbutur cërcitjen pa lënë asnjë mbetje.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon