NOURISHING Vegetarian Miracle Conditioner

10.0045.00

Clear
Përshkrimi:

Balsami i përshtatshëm për flokë të pa strukturuar dhe të brishtë. Ajo hidraton thellësisht flokët, duke e bërë atë të butë, të ndritshme, të lehtë për të krehër dhe forcuar strukturën. Zbatoni në gjatësi të pastra dhe të lagura dhe mbaron. Lërini për 5 minuta, pastaj krehni dhe shpëlani tërësisht.
Balsami mund të përdoret në çdo kohë që dëshironi sipas nevojave të flokëve

Mënyra e përdorimit:
Veprim thellësisht hidratues në flokë të thatë dhe të brishtë. Forcon strukturën e flokëve dhe jep butësi dhe shkëlqim. Përbërës aktivë natyrorë.
Ingredientët:
pa paraben

NOURISHING Vegetarian Miracle Conditioner

10.0045.00

Clear
Përshkrimi:

Balsami i përshtatshëm për flokë të pa strukturuar dhe të brishtë. Ajo hidraton thellësisht flokët, duke e bërë atë të butë, të ndritshme, të lehtë për të krehër dhe forcuar strukturën. Zbatoni në gjatësi të pastra dhe të lagura dhe mbaron. Lërini për 5 minuta, pastaj krehni dhe shpëlani tërësisht.
Balsami mund të përdoret në çdo kohë që dëshironi sipas nevojave të flokëve

Mënyra e përdorimit:
Veprim thellësisht hidratues në flokë të thatë dhe të brishtë. Forcon strukturën e flokëve dhe jep butësi dhe shkëlqim. Përbërës aktivë natyrorë.
Ingredientët:
pa paraben
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon