NOURISHING LEI 100ml

25.00

Përshkrimi:

Ky produkt  është një llak ushqyes, mbrojtës dhe hidratues.

Përfitimet e tij:

-Veprim ushqyes, mbrojtës dhe hidratues
-Rrit dhe përmirëson shkëlqimin e flokëve
-Nuk rëndon
-Mbron flokët nga faktorët e mjedisit

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

NOURISHING LEI 100ml

25.00

Përshkrimi:

Ky produkt  është një llak ushqyes, mbrojtës dhe hidratues.

Përfitimet e tij:

-Veprim ushqyes, mbrojtës dhe hidratues
-Rrit dhe përmirëson shkëlqimin e flokëve
-Nuk rëndon
-Mbron flokët nga faktorët e mjedisit

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon