NOUNOU Shampoo

8.0038.00

Clear
Përshkrimi:

Shampo për flokë të dekoloruar ose te relaksuar. Formula e pasur pastron butësisht flokët e trajtuar, duke i dhënë asaj ushqim të thellë, hidratim dhe rikthen butësinë e tij natyrore.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

NOUNOU Shampoo

8.0038.00

Clear
Përshkrimi:

Shampo për flokë të dekoloruar ose te relaksuar. Formula e pasur pastron butësisht flokët e trajtuar, duke i dhënë asaj ushqim të thellë, hidratim dhe rikthen butësinë e tij natyrore.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon