NOUNOU Conditioner

8.0040.00

Clear
Përshkrimi:

Balsam për flokë të dekoloruar ose të relaksuar. Formula hidraton dhe ushqen flokët në thellësi duke e bërë atë të lehtë për tu zhytur, butë dhe duke i dhënë asaj trup pa e peshuar poshtë.

Mënyra e përdorimit:
Tampononi floket me peshqir. Hiqni ujin e tepert. Aplikoni balsamin vetem ne gjatesi pa prekur rrenjen dhe lijeni per 5-10 minuta. Gjate kesaj kohe rekomandohet qe flokun ta mbani nen nje peshqir te ngrohte. Shpelani produktin si zakonisht.
Ingredientët:

NOUNOU Conditioner

8.0040.00

Clear
Përshkrimi:

Balsam për flokë të dekoloruar ose të relaksuar. Formula hidraton dhe ushqen flokët në thellësi duke e bërë atë të lehtë për tu zhytur, butë dhe duke i dhënë asaj trup pa e peshuar poshtë.

Mënyra e përdorimit:
Tampononi floket me peshqir. Hiqni ujin e tepert. Aplikoni balsamin vetem ne gjatesi pa prekur rrenjen dhe lijeni per 5-10 minuta. Gjate kesaj kohe rekomandohet qe flokun ta mbani nen nje peshqir te ngrohte. Shpelani produktin si zakonisht.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon