Multicolored Strass

19.00

Clear
Përshkrimi:

Ky aksesor gjendet ne 16 ngjyra, i cili mund te ngjitet me ngjitesen e qerpikeve. Jane te perdorshme per make up artistik si photoshoots dhe shfaqje. Qe ta beni sa me te lehte kapjen e produktit, kapini guret me ane te gishtit, sfungjerit ose furces.

 

 

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Multicolored Strass

19.00

Clear
Përshkrimi:

Ky aksesor gjendet ne 16 ngjyra, i cili mund te ngjitet me ngjitesen e qerpikeve. Jane te perdorshme per make up artistik si photoshoots dhe shfaqje. Qe ta beni sa me te lehte kapjen e produktit, kapini guret me ane te gishtit, sfungjerit ose furces.

 

 

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon