Moisturizing Balm 150ml

20.00

Përshkrimi:

Balsam hidratues për lëkurë dhe flokë të butë. Funksionon si një pastrues i butë fale përbërjes se tij. Balm ushqyes për flokët dhe zbutës hidratues për trupin.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Moisturizing Balm 150ml

20.00

Përshkrimi:

Balsam hidratues për lëkurë dhe flokë të butë. Funksionon si një pastrues i butë fale përbërjes se tij. Balm ushqyes për flokët dhe zbutës hidratues për trupin.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon