Mixing Bulm

Përshkrimi:

Produkt, 20 ml, e cila është në formën e një balsami i pasur pa ngjyrë që përdoret për t’u përzier me pigmente, shkëlqim dhe pluhur dhe për të rritur intensitetin e ngjyrës. Kjo formulë marramendëse, e hijshme mund të përzihet edhe me produkte të tjera për të rregulluar tekstilet, përfundimet dhe formula të ndryshme.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Mixing Bulm

Përshkrimi:

Produkt, 20 ml, e cila është në formën e një balsami i pasur pa ngjyrë që përdoret për t’u përzier me pigmente, shkëlqim dhe pluhur dhe për të rritur intensitetin e ngjyrës. Kjo formulë marramendëse, e hijshme mund të përzihet edhe me produkte të tjera për të rregulluar tekstilet, përfundimet dhe formula të ndryshme.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon