Mist & Fix Make-Up Setting Spray

28.00

Përshkrimi:

125ml

 Produkt 125 ml, qe realizon nje spërkatje e lehtë pa alkool, që parapërgatit dhe freskon lëkurën dhe mundeson ruajtjen e make up deri në 12 orë.
Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Mist & Fix Make-Up Setting Spray

28.00

Përshkrimi:

125ml

 Produkt 125 ml, qe realizon nje spërkatje e lehtë pa alkool, që parapërgatit dhe freskon lëkurën dhe mundeson ruajtjen e make up deri në 12 orë.
Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon