Mist & Fix Hydrating Spray

28.00

Përshkrimi:

Është një llak i lehtë dhe i rehatshëm që përmison kohëzgjatjen e makeup-it duke i vendosur produktet në vend për ti bërë ato të palëvizshme nga lëkura. Gjithashtu e mbron lëkurën ndaj faktorëve të jashtëm si ndotja, ndryshimet e temperaturës duke krijuar një mburojë të pangjyrë dhe të padukshëm të bërë nga përbërës aktivë hidratues.

– Makeupi zgjat 12 orë

– Rrit hidratmin me 40% pas 2 orësh

– Formula unike pa alkool

– Kompleksi 02 rrit shkëlqimin e lëkurës

Aplikohet ose në fund të makeupit ose pas cdo produkti qe vendoset në makeup për ta fiksuar atë më mirë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Mist & Fix Hydrating Spray

28.00

Përshkrimi:

Është një llak i lehtë dhe i rehatshëm që përmison kohëzgjatjen e makeup-it duke i vendosur produktet në vend për ti bërë ato të palëvizshme nga lëkura. Gjithashtu e mbron lëkurën ndaj faktorëve të jashtëm si ndotja, ndryshimet e temperaturës duke krijuar një mburojë të pangjyrë dhe të padukshëm të bërë nga përbërës aktivë hidratues.

– Makeupi zgjat 12 orë

– Rrit hidratmin me 40% pas 2 orësh

– Formula unike pa alkool

– Kompleksi 02 rrit shkëlqimin e lëkurës

Aplikohet ose në fund të makeupit ose pas cdo produkti qe vendoset në makeup për ta fiksuar atë më mirë.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon