MINU Shampoo

8.0038.00

Clear
Përshkrimi:

Shampo specifike për flokët e lyer. Formula e saj, e karakterizuar nga një shkumë e pasur dhe me trup të plotë, pastron butësisht flokët, duke mbrojtur ngjyrën dhe duke i mbajtur ato me shkëlqim për kohe te gjate.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

MINU Shampoo

8.0038.00

Clear
Përshkrimi:

Shampo specifike për flokët e lyer. Formula e saj, e karakterizuar nga një shkumë e pasur dhe me trup të plotë, pastron butësisht flokët, duke mbrojtur ngjyrën dhe duke i mbajtur ato me shkëlqim për kohe te gjate.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon