MELU Conditioner

8.0040.00

Clear
Përshkrimi:

Balsam për flokë të gjatë ose të dëmtuar. Veprimi i zbutesit hidraton flokët, ushqen majat dhe parandalon thyerjen e tyre. Formula e dritës i bën flokët të butë  pa i rënduar ato.

Mënyra e përdorimit:
Tampononi floket me peshqir. Hiqni ujin e tepert. Aplikoni balsamin vetem ne gjatesi pa prekur rrenjen dhe lijeni per 5-10 minuta. gjate kesaj kohe rekomandohet qe flokun ta mbani nen nje peshqir te nxehte. Shpelani produktin si zakonisht.
Ingredientët:

MELU Conditioner

8.0040.00

Clear
Përshkrimi:

Balsam për flokë të gjatë ose të dëmtuar. Veprimi i zbutesit hidraton flokët, ushqen majat dhe parandalon thyerjen e tyre. Formula e dritës i bën flokët të butë  pa i rënduar ato.

Mënyra e përdorimit:
Tampononi floket me peshqir. Hiqni ujin e tepert. Aplikoni balsamin vetem ne gjatesi pa prekur rrenjen dhe lijeni per 5-10 minuta. gjate kesaj kohe rekomandohet qe flokun ta mbani nen nje peshqir te nxehte. Shpelani produktin si zakonisht.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon