Medium Hold Pliable Paste 125ml

20.00

Përshkrimi:

Për stilim të kontrolluar, të gjithanshëm me një fund natyral. Kjo është një pastë e butë me mbajtje mesatare ruan shkëlqimin natyral dhe lëvizjen e flokëve, duke mos i lënë kurrë të ngurtë ose ngjitës.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Medium Hold Pliable Paste 125ml

20.00

Përshkrimi:

Për stilim të kontrolluar, të gjithanshëm me një fund natyral. Kjo është një pastë e butë me mbajtje mesatare ruan shkëlqimin natyral dhe lëvizjen e flokëve, duke mos i lënë kurrë të ngurtë ose ngjitës.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon