Medium Hold Modeling Gel

20.00

Përshkrimi:

Xhel për pamje të lagësht të strukturuar dhe me trup të plotë. Ky është një xhel modelimi mesatar i mbajtjes i jep trupit një elasticitet ndaj kaçurrelave, thahet shpejt dhe eleminon elektrizimin

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Medium Hold Modeling Gel

20.00

Përshkrimi:

Xhel për pamje të lagësht të strukturuar dhe me trup të plotë. Ky është një xhel modelimi mesatar i mbajtjes i jep trupit një elasticitet ndaj kaçurrelave, thahet shpejt dhe eleminon elektrizimin

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon