Medium Hold Finishing Gum 100ml

20.00

Përshkrimi:

Për krijimin e stileve të hijshme dhe strukturës së përcaktuar me mbajtje mesatare. Ky është një çamçakëz per floket me mbajtje mesatare , i lehtë, pa asnjë mbetje ngjitëse ose të yndyrshme.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Medium Hold Finishing Gum 100ml

20.00

Përshkrimi:

Për krijimin e stileve të hijshme dhe strukturës së përcaktuar me mbajtje mesatare. Ky është një çamçakëz per floket me mbajtje mesatare , i lehtë, pa asnjë mbetje ngjitëse ose të yndyrshme.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon