Matte Velvet Skin

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Matte Velvet Skin Compact është një krem pudër në formë pluhuri  i papërshkueshëm nga uji dhe me efekt mat që mbulon papërsosmëritë deri në 12 orë. Falë formulës së saj ekskluzive shkrihet në mënyrë të përkryer për lëkurën, duke krijuar një efekt kadifeje dhe rrezatuese. Kompleksi Flexi-Fit formon një strukturë fleksibël që lëviz me lëkurën për një rezultat sa më natyral.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Matte Velvet Skin

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Matte Velvet Skin Compact është një krem pudër në formë pluhuri  i papërshkueshëm nga uji dhe me efekt mat që mbulon papërsosmëritë deri në 12 orë. Falë formulës së saj ekskluzive shkrihet në mënyrë të përkryer për lëkurën, duke krijuar një efekt kadifeje dhe rrezatuese. Kompleksi Flexi-Fit formon një strukturë fleksibël që lëviz me lëkurën për një rezultat sa më natyral.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon