Magnetized Metal Palette XL

27.00

Përshkrimi:

Kjo palete e magnetizuar mund te mbaje deri ne 32 Artist Color Shadow/ Flash Color/ UltraHD dhe 16 ngjyra Artist Face Color.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Magnetized Metal Palette XL

27.00

Përshkrimi:

Kjo palete e magnetizuar mund te mbaje deri ne 32 Artist Color Shadow/ Flash Color/ UltraHD dhe 16 ngjyra Artist Face Color.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon