Magnetized Metal Palette L

19.00

Përshkrimi:

Nje mbajtese e magnetizuar qe mund te mbaje cdo produkt me baze te magnetizuar. Kjo mbajtese e tejdukshme, lejon qe te duken ngjyrat brenda. Masa L mund te mbaje 18 Artist Color Shadows dhe 9 Artist Face Color.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Magnetized Metal Palette L

19.00

Përshkrimi:

Nje mbajtese e magnetizuar qe mund te mbaje cdo produkt me baze te magnetizuar. Kjo mbajtese e tejdukshme, lejon qe te duken ngjyrat brenda. Masa L mund te mbaje 18 Artist Color Shadows dhe 9 Artist Face Color.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon