LOVE CURL Shampoo 250ml

15.00

Përshkrimi:

Shampo për flokë të thinjur ose të parregullt për një pamje të qetë. Formula e karakterizuar nga një shkumë e butë dhe e butë e krijuar për të pastruar butësisht flokët e acartë, duke e bërë atë të lëmuar.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

LOVE CURL Shampoo 250ml

15.00

Përshkrimi:

Shampo për flokë të thinjur ose të parregullt për një pamje të qetë. Formula e karakterizuar nga një shkumë e butë dhe e butë e krijuar për të pastruar butësisht flokët e acartë, duke e bërë atë të lëmuar.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon