LOVE CURL Controller 150ml

18.00

Përshkrimi:

Krem për kontrollin e vëllimit me një efekt anti-elektrizimit për flokë me onde dhe shumë kaçurrelë. Përcakton strukturën e kaçurrelës duke e lënë kaçurrelën të butë, të lehtë dhe elastik edhe në rast të lagështisë së lartë.

 

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

LOVE CURL Controller 150ml

18.00

Përshkrimi:

Krem për kontrollin e vëllimit me një efekt anti-elektrizimit për flokë me onde dhe shumë kaçurrelë. Përcakton strukturën e kaçurrelës duke e lënë kaçurrelën të butë, të lehtë dhe elastik edhe në rast të lagështisë së lartë.

 

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon