Lift-Mask 60ml

75.00

Përshkrimi:

Maskë lifting në trajtë kemi e cila sjell ne mënyre te menjëhershme një pamje të re në lëkurën tonë. I përshtatshëm të përdoret gjatë ditës dhe natës. Ideale për lëkura mature dhe të cilat kanë një humbje të tonusit të lëkures.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Lift-Mask 60ml

75.00

Përshkrimi:

Maskë lifting në trajtë kemi e cila sjell ne mënyre te menjëhershme një pamje të re në lëkurën tonë. I përshtatshëm të përdoret gjatë ditës dhe natës. Ideale për lëkura mature dhe të cilat kanë një humbje të tonusit të lëkures.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon