Lift Concealer 15 ml

27.00

Përshkrimi:

Eshtë korrektor për sytë e cila përmban tensinë, një ingredient aktiv që përforcon lëkurën e syve si edhe vitamina A dhe E të cilat rigjenerojnë lëkurën. Formula bën që drita të mbulojë dhe të ndricojë me një efekt natyral zonën e syve duke zvogëluar pamjen e linjave të imta dhe rrudhave. Efekt lifting, tërheq lëkurën dhe ka një përfundim natyral. Ka 5 ngjyra të ndryshme 1 Pink Beige, 2 Dark Beige, 3 Neutral Beige, 4 Golden Beige, 5 Brown.

Mënyra e përdorimit:
Mund të miksoni Lift Concealer me Camouflage Cream për një mbulim më të plotë.
Ingredientët:

Lift Concealer 15 ml

27.00

Përshkrimi:

Eshtë korrektor për sytë e cila përmban tensinë, një ingredient aktiv që përforcon lëkurën e syve si edhe vitamina A dhe E të cilat rigjenerojnë lëkurën. Formula bën që drita të mbulojë dhe të ndricojë me një efekt natyral zonën e syve duke zvogëluar pamjen e linjave të imta dhe rrudhave. Efekt lifting, tërheq lëkurën dhe ka një përfundim natyral. Ka 5 ngjyra të ndryshme 1 Pink Beige, 2 Dark Beige, 3 Neutral Beige, 4 Golden Beige, 5 Brown.

Mënyra e përdorimit:
Mund të miksoni Lift Concealer me Camouflage Cream për një mbulim më të plotë.
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon