Latex

12.0043.00

Clear
Përshkrimi:

Produkt i lëngshëm latex që thahet qartë për efekte speciale. Latexi përdoret në industrinë e teatrit dhe kinemasë për të krijuar një larmi efektesh speciale.Kur thahet, ajo formon një film të hollë dhe transparent, që i ngjan lëkurës. Artistët profesionistë të kozmetikës e përdorin atë në fytyrë dhe trup për të krijuar rrudha, efekte plakjeje dhe plagë sipërfaqësore (plagët, fshikëzat, djegiet ose flapat e lëkurës së shqyer).Mund të përdoret gjithashtu për të ngjitur pajisje të bëra nga Plasto Ëax, shkumë ose silikoni për trupin.Përveç kësaj, përdoret për të krijuar efekte speciale 3D: derdhet në kallëpe të pajisjeve protetike për të krijuar një lëkurë të dytë të pjesës së dëshiruar të trupit (maska, hundë, veshë, etj). Hiqet lehtësisht nga lëkura me pastrues make-upi.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Latex

12.0043.00

Clear
Përshkrimi:

Produkt i lëngshëm latex që thahet qartë për efekte speciale. Latexi përdoret në industrinë e teatrit dhe kinemasë për të krijuar një larmi efektesh speciale.Kur thahet, ajo formon një film të hollë dhe transparent, që i ngjan lëkurës. Artistët profesionistë të kozmetikës e përdorin atë në fytyrë dhe trup për të krijuar rrudha, efekte plakjeje dhe plagë sipërfaqësore (plagët, fshikëzat, djegiet ose flapat e lëkurës së shqyer).Mund të përdoret gjithashtu për të ngjitur pajisje të bëra nga Plasto Ëax, shkumë ose silikoni për trupin.Përveç kësaj, përdoret për të krijuar efekte speciale 3D: derdhet në kallëpe të pajisjeve protetike për të krijuar një lëkurë të dytë të pjesës së dëshiruar të trupit (maska, hundë, veshë, etj). Hiqet lehtësisht nga lëkura me pastrues make-upi.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon