Lash Show

22.00

Përshkrimi:

Gama e gjerë e qerpikëve fallco, 50 lloje të ndryshme LASH SHOW  ju japin mundësinë të zgjidhni nga modelet natyrale, sofistikuar për cdo lloj femre. Qerpikët fallc të Make Up For Ever  mund të vendosen cdo ditë falë përbërjes të tyre me 100 % fibra sintetike që garatojnë higjenë maksimale, lehtësi, fleksibilitet, rezistencë dhe saktësi.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Lash Show

22.00

Përshkrimi:

Gama e gjerë e qerpikëve fallco, 50 lloje të ndryshme LASH SHOW  ju japin mundësinë të zgjidhni nga modelet natyrale, sofistikuar për cdo lloj femre. Qerpikët fallc të Make Up For Ever  mund të vendosen cdo ditë falë përbërjes të tyre me 100 % fibra sintetike që garatojnë higjenë maksimale, lehtësi, fleksibilitet, rezistencë dhe saktësi.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon