Lash Fibers

24.00

Përshkrimi:

Ështe një produkt, 10 ml, që vendoset si bazë përpara se të aplikoni rimelin. Në sajë të formulës me fibra i jep volum dhe zgjatje qerpikut,e ndan mirë  dhe e mbron atë,duke mos u bashkuar pas aplikimit të rimelit. Vendoset vetëm tek maja e qerpikut, pasi e keni lënë te thahet pak sekonda mund të aplikohet lehtësisht rimeli.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Lash Fibers

24.00

Përshkrimi:

Ështe një produkt, 10 ml, që vendoset si bazë përpara se të aplikoni rimelin. Në sajë të formulës me fibra i jep volum dhe zgjatje qerpikut,e ndan mirë  dhe e mbron atë,duke mos u bashkuar pas aplikimit të rimelit. Vendoset vetëm tek maja e qerpikut, pasi e keni lënë te thahet pak sekonda mund të aplikohet lehtësisht rimeli.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon