Lacca Media 400ml

20.00

Përshkrimi:

Llak i padukshëm me mbajtje mesatare i cili  garanton një mbajtje të mirë pa ngurtësimin e flokëve.

Përfitimet:

I jep strukturë flokëve
Rezistent ndaj lagështisë
I punueshëm edhe pas aplikimit, ndërsa thahet shpejt
Lehtë për tu hequr
Efekt i lehtë me shkëlqim
Pa parabene dhe ngjyra të shtuara

Të përshtatshme për:   Pamje të butë dhe me shkëlqim.

 

Mënyra e përdorimit:
Perdorimi: Gjate stilimit, spërkatni 30 cm nga flokët dhe krehni. Mund të spërkatet drejtpërdrejt në zonat që do të përcaktohen. Në varësi të dendësisë së flokëve, gjatësisë dhe efektit që do të merret, rekomandohet të aplikoni 3 deri në 6g produkt. Garanton një mbajtje të mirë pa ngurtësimin e flokëve
Ingredientët:
DIMETHYL ETHER, ALCOHOL DENAT., AQUA / WATER / EAU, OCTYLACRYLAMIDE/ACRYLATES/ BUTYLAMINOETHYL METHACRYLATE COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL, PARFUM / FRAGRANCE, TRIETHYL CITRATE.

Lacca Media 400ml

20.00

Përshkrimi:

Llak i padukshëm me mbajtje mesatare i cili  garanton një mbajtje të mirë pa ngurtësimin e flokëve.

Përfitimet:

I jep strukturë flokëve
Rezistent ndaj lagështisë
I punueshëm edhe pas aplikimit, ndërsa thahet shpejt
Lehtë për tu hequr
Efekt i lehtë me shkëlqim
Pa parabene dhe ngjyra të shtuara

Të përshtatshme për:   Pamje të butë dhe me shkëlqim.

 

Mënyra e përdorimit:
Perdorimi: Gjate stilimit, spërkatni 30 cm nga flokët dhe krehni. Mund të spërkatet drejtpërdrejt në zonat që do të përcaktohen. Në varësi të dendësisë së flokëve, gjatësisë dhe efektit që do të merret, rekomandohet të aplikoni 3 deri në 6g produkt. Garanton një mbajtje të mirë pa ngurtësimin e flokëve
Ingredientët:
DIMETHYL ETHER, ALCOHOL DENAT., AQUA / WATER / EAU, OCTYLACRYLAMIDE/ACRYLATES/ BUTYLAMINOETHYL METHACRYLATE COPOLYMER, AMINOMETHYL PROPANOL, PARFUM / FRAGRANCE, TRIETHYL CITRATE.
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon