KOHL Pencil

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Eshtë laps për sytë ,e butë dhe shumë e pigmentuar shumë komode sidomos për sytë shumë delikate. Formula e saj me lipide vegjetale, vitamin E, vaj mango,vaj pambuku të hidrogjenuar dhe vaj jojoba ndihmojnë që të mbajnë pjesën rreth syve të hidratuar.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

KOHL Pencil

This product is currently out of stock and unavailable.

Përshkrimi:

Eshtë laps për sytë ,e butë dhe shumë e pigmentuar shumë komode sidomos për sytë shumë delikate. Formula e saj me lipide vegjetale, vitamin E, vaj mango,vaj pambuku të hidrogjenuar dhe vaj jojoba ndihmojnë që të mbajnë pjesën rreth syve të hidratuar.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon