HD Blush

32.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë blush në formë kremi për të gjitha llojet e lëkurave, 2.8 gr, formula e saj unike shkrihet në lëkurë për te dhënë një ngjyrë shumë natyrale, me një rezultat shumë të qendrueshëm, e lehtë për tu aplikuar dhe kontrolluar. HD Blush ka një efekt të butë edhe ndaj fokusit, gjatë ditës qëndron me një efekt të ndritshëm. Përzierja e saj e dyllit me vajrat krijon një teksturë të lehtë e cila sfumohet lehtësish në lëkurë. Ajo është e testuar dermatologjikisht,oil-free,e gjeni në 16 ngjyra të ndryshme.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

HD Blush

32.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë blush në formë kremi për të gjitha llojet e lëkurave, 2.8 gr, formula e saj unike shkrihet në lëkurë për te dhënë një ngjyrë shumë natyrale, me një rezultat shumë të qendrueshëm, e lehtë për tu aplikuar dhe kontrolluar. HD Blush ka një efekt të butë edhe ndaj fokusit, gjatë ditës qëndron me një efekt të ndritshëm. Përzierja e saj e dyllit me vajrat krijon një teksturë të lehtë e cila sfumohet lehtësish në lëkurë. Ajo është e testuar dermatologjikisht,oil-free,e gjeni në 16 ngjyra të ndryshme.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon