Hair Touch

Përshkrimi:

Një produkt artistik në formë lëngu që mund të përdoret në flokë, vetull dhe mjekër për të dhënë një efekt të plakjes natyrale dhe një pamje gri. Qëndron përkohsisht dhe mund të pastrohet me një larje të vetme.

 

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Hair Touch

Përshkrimi:

Një produkt artistik në formë lëngu që mund të përdoret në flokë, vetull dhe mjekër për të dhënë një efekt të plakjes natyrale dhe një pamje gri. Qëndron përkohsisht dhe mund të pastrohet me një larje të vetme.

 

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon