Gum Off

15.00

Përshkrimi:

Ky vaj, 75ml, pa tretës dhe jo irritues heq lehtësisht disa nga produktet e efekteve speciale që janë të vështira për ti pastruar. Mund të aplikohet në lëkurë, përfshirë fytyrën, për të hequr gjurmët e tyre dhe mund të përdoret për të hequr dhe pastruar flokët,lëkurën. Gum Off gjithashtu mund të përdoret për t’u kujdesur dhe pastruar qerpikët fallco.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Gum Off

15.00

Përshkrimi:

Ky vaj, 75ml, pa tretës dhe jo irritues heq lehtësisht disa nga produktet e efekteve speciale që janë të vështira për ti pastruar. Mund të aplikohet në lëkurë, përfshirë fytyrën, për të hequr gjurmët e tyre dhe mund të përdoret për të hequr dhe pastruar flokët,lëkurën. Gum Off gjithashtu mund të përdoret për t’u kujdesur dhe pastruar qerpikët fallco.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon