Glossy Full

27.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë shkëlqyes për buzët i cili jep efektin e ndricimit të xhamit. Formula e saj i bën buzët te buta duke i dhënë një efekt të lehtë fryrës. Tekstura e saj është shumë komode në buzë dhe nuk ngjit duke qëndruar për orë të tëra. Aroma e saj e lehtë dhe e freskët e mentolit stimulon dhe përmison në  qarkullimin e gjakut në sipërfaqen e buzëve.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Glossy Full

27.00

Clear
Përshkrimi:

Eshtë shkëlqyes për buzët i cili jep efektin e ndricimit të xhamit. Formula e saj i bën buzët te buta duke i dhënë një efekt të lehtë fryrës. Tekstura e saj është shumë komode në buzë dhe nuk ngjit duke qëndruar për orë të tëra. Aroma e saj e lehtë dhe e freskët e mentolit stimulon dhe përmison në  qarkullimin e gjakut në sipërfaqen e buzëve.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon