Glossy Full Couleur

27.00

Clear
Përshkrimi:

Ky produkt permban nje teksture ne forme xheli dhe zgjat ne buze per nje kohe te gjate duke i lene buzet me nje super shkelqim.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

Glossy Full Couleur

27.00

Clear
Përshkrimi:

Ky produkt permban nje teksture ne forme xheli dhe zgjat ne buze per nje kohe te gjate duke i lene buzet me nje super shkelqim.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon